keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 24 Jun 2011

sangkaya ??

whoaaaa macam tak caya jer ... ramai gak orang nengok aku nye sangkaya ni ... heheheh sedap ke ? lawak ke? sampai 77 kali ... post tu yg paling hangat di pasaran ...

tapi kan ... memang aku kelakar betul bila buat sengkaya tu ... elok elok kuar sebijik ... bila kerat leh lembik n senget ..terus tumbang .... tak macam dalam gambar  .. tegak je berdiri .. tak tau aa mana silap ... yang pasti ... dari sengkaya labu tu ... aku jadikan kuih lain lak .... buat puding labu ... habis licin ... aritu aku balik kampung .. jumpe ngan kawan kawan opis lama .. udah semua tanya resepi puding sengkaya tu ... hahaha aku bantai je punnn ...

nanti lah .. ada masa nanti .. aku akan buat puding sengkaya n upload dalam blog ni .... haaa nengok korang terliur ke takk nanti ... heheh ...

 esok dah Jumaat .... Sabtu ni .. kawan buat gathering .. ala-ala pot luck gitu ... memasing ada menunye ... aku tak tau ape nak buat ni ... tah rajin ke idak .. hehehe ... sape ada idea best ... resepi best ..simple n ringkas .. tapi meletoppp .... suggest la kat jijah k ... tapi takmo aaa agar agar sirap ... ada lak kena gelak kau kauuu lak kang .. ....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Azhariah Zuber berkata...

kuih lompang..sedap tuh

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky