keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 21 Jun 2011

Terkulai ...

 this morning .... cewahh  speaking london lakk ... ni gara gara dengar lagu mat saleh sengau tadi pagi ... hehehe ... ok back to the storey morey .... sampai kat simpang yang nak ke taman fama tu ... alih alih aku nampak lampu isyarat yang terkulai layu ... hisss .. dah macam buai jer ... laju je ayunan tu ....
dalam hati kata ... isk ..kalo jatuh pun...  jgn lerr kena sesape ... parah tul kalo kena tu .. tambah lak lagi kalo yg naik motor ...

citer pirate of caribean tak best ke ??? teringin nak nengok ... tapi ramai lak cakap citer tu tak besh .... alaaaaaaaaa.... tak kira lah ..petang ni nak g nengok wayang kat alamanda ....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

Panglima Muda berkata...

terkulai ke jah... macam kisah muda muda dulu je

Jijahh @ f.k berkata...

hehehe ape yg terkulai tu Pang5?...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky