keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 15 Jun 2011

turtle ohh turtle


 Jiran sebelah aku ni ... ada laaa membela seko turtle comel berwarna hijau ... yang diberi nama TOTIS ... soo .. tiap kali dia pergi kursus .. atau keje luar .. dia akan tinggalkan totis dia kat mak mak angkat totis ni la ... tak kira laa sape yg dia kenal ...

soo .. last week memang dia outstation selama seminggu .. soo totis ni dia tinggalkan kat sorang kawan ... yg kawan ni pulak .. ada bela ikan guppy ... soo letak laa sebelah menyebelah .. agaknye dorang dah jadi best friend kot ... bila mami dia dah ambik balik ... nahhhhhh ... meragam lak si totis ni ... dah tu kena tinggal semalaman kat opis ... soo merajuk ke ape ... sampai tak lalu makan ... 2 hari mami nye kasik makan .. totis mogok lapar lakk ... soo risau la maminye ..

memacam andaian laaa ....
a) titis rindu kat ikan kot ??
b) totis rindu kat auntie Ena (mak angkat totis)
c) totis majuk sbb mami tinggal lama ...
d) makanan masuk angin @ basi
e) totis DEMAM!!
f) .................... dll

aku : agaknye totis sejukkk tak ?? opis ni kan ada aircond .. gaknye air dia sejuk .. tu yg duk diam tu ...
mami : agaknye la kan ...

soo diam tak diam .. rupanya mami dia pi carik towel ... then kuarkan totis dari air n bungkus lam kain .. duduk tak sampai 5 minit ... nah kooo ... berlari lari totis tu semalam di celah celah monitor ... hmmm.... totis..... totiss ..memacam ragam ko ekk ....

ada lawak pasal turtle ni .. nanti karang aku storey .. nak pi mamam jap ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

My Little Diary berkata...

totis nak bermanja lah tu...hehe

SURIA AMANDA berkata...

Binatang pun ada perasaan yang oiii....

wa khairul onggon berkata...

Comel tul.. hihihi..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky