keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 18 Julai 2011

Bengang sehh ....



 Bengang je rasa semalam .... ada sorang lecturer yg mengajar subjek IT .... dah la dia post mesej lepas waktu maghrib ari sabtu .. esok tu kami dah ada kelas ... mana laa orang nak perasan sehh ... dah tu nak buat exam 3 chapter ... bayangkan berapa banyak nak kena baca ... ??
dah tu ... satu ape pun lagi dia tak ajar kami ...
1st class masuk lambat .. then nak sesi suai kenal ... then abis gitu jer ...
2nd class ... kami tunggu bagai nak rak ... 1 jam lebih ... call dia ... rupanya tengah sedap makan kenduri ...
3 rd class ... wat dajal lak kat kami dengan quiz ... then tahan lak kami dalam kelas sampai jam 7 petang semata mata nak ganti balik kelas yg dia pi makan kenduri tu ha ...
skang tinggal 2 kelas je lagi ... tah ape dia nak ajar ... sempat ke tidak kami nak buat ...

kekadang dorang ni buat suka suki jer ... treat orang macam bebudak tadika yg tak tau ape ape ... kalau kami ni semua kaya .. tak kesah la dia nak buat kami cenggitu .... tapi kebanyakan kami semua bersusah payah mengumpul dan mengeluarkan duit utk mendapatkan ilmu ... at least bagi la kami ilmu yg sepatutnya kami dapat.

ada juga yg suka suki treat kami macam bebudak student full time ... siap nak suh belajar sendiri ..kena cari semua maklumat sendiri ... wahhh .. abis ... satu jam rm100 yg kami bayar tu utk dia datang lenggang mak limah ke kelas ke ?? kalo cenggitu .. baik la buat exam jer .. yg lain kami baca buku sendiri jer ... takyah sesusah nak abiskan rm utk dia melawa datang ke kelas ...

ada gak sorang tu ... masuk kelas .. dok sebok layan dia nye HP canggih tu ... sembang sembang ... sms .. then marah marah lak ... hiii sengal tol pompuan tu ... tak cukup akal ... paling aku takleh lupa ... dia masuk kelas je .. terus kata kami BUSUK!!... Do you smell something ??  .. helloooooooo ... macam la dia tu wangi sangat .. buat memacam kat kami ... ko tunggu la nasib ko nanti bila sambung belajar ... harap ko kena lagi teruk dari yg ko buat kat orang ... 

benda macam ni semua spoilkan mood n semangat kami nak belajar je ... anyway ... dah nak abis pun .. sabar sikit masa je lagi ... then akhir tahun nanti .. tunggu je la kami nilai korang .... kaw kaw punyaaaa ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

5 ulasan:

rara pinkmafia berkata...

fuh fuh sbara2,tarik nafas panjang2.

Panglima Muda berkata...

salam jah... sihat ke ?

chekpid berkata...

cabaran nk belajar eh. kira kental jugak ko sebab masih berminat. aku tak confident lagi nak sambung. taktau la bila masa yg sesuai

hani@debumelukut berkata...

jangan benggang2...senyiummmm...

::NureeN:: berkata...

sabar & tabah hati itueww kunci kejayaan..

nk mtk tlg komen cini

http://nureenasirellesya.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

tqvm

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky