keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 21 Julai 2011

ceramah kesihatan

 Memacam input yang aku terima semalam ... semua yang baik baik belaka ... sempat gak aku kena tembak sekali .... tetiba penceramah tanya ...
APA YANG SEDANG AWAK FIKIRKAN?? terus aku jawab pasal kerja ... masa semakin suntuk rasanya ... aku dok fikir sampai jam berapa laaa aku nak stay kat opis ni ... mana satu aku nak mula dulu ....


agaknye sbb aku stress n kurang rest yg buat darah aku naik kot ?? ye ke ?? entah ...

 ape pun semalam rezeki aku murah .. sembang ngan staff dari klinik kesihatan tu ... dia kasik aku pen sebatang ..  then ada soalan quiz .. aku dapat jawab ..dapat mug ... then dapat la bunga bungaan segar yg dorang hias depan pentas tu ... suweeett sangat ....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Rozali berkata...

Assalamualaikum Jijah

lepas ni, sihat selalu la yerrrr

seronok nyerrr dapat bunga

Wassalam

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky