keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 26 Julai 2011

gambar je



 wah .. nak citer kat korang ... arini ... perjalanan ke kampung Lahanas di Kota Belud ... sangat la mencabar ... dari town KB 20km masuk ke dalam hutan .. udah macam camel trophy lak aku rasa ... kalo takat goyang kerusi urut tu .. takde ape laaa sangat .. yg ni lagi dasatt ... kiri kanan..kiri kanan ... huuu ..di lambung jalan berbatu batu kerikil .. sama macam jaman  masa aku kekecik dulu bila balik kampung ... bukan batu kekecik tu ... batu besoo macam ketul batu bata tu haaa... yg bosa macam tembikai pun adaa...
tapi kannn ... on the way ke Lohan, Ranau ... lalu laa kawasan bukit bukau tu ha .. sampai la satu tempat tu .. view diaa .. subhanallah cantik giler .. breath taking ... layan je la gambar ekk...







~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky