keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 19 Julai 2011

laju ... laju ...

 Nyaris tau arini aku lambat ... mana tak nya.... jalan dah la sempit .. boleh lah ahkak tu bawak 40kmsj jerr ... arghhhhh ... jam bape nak sampai ni kak oii ... dah tau sangat lambat (tahap kekura) bawak kete tu ... kuar la awal pagi atau kuar lepas orang semua masuk keje dah okeh ??? haduu .. macam jenjalan tepi tantai gituuu ... hampess ...
sib baik lerr sampai petronas tu jalan dah beso ... orang depan aku tu leh selamba gak join pompuan tu lila lila bawak kete slow ... hisss dorang ni keje sendiri ke ape ?? .... senang je hati ... yg aku lak .. kekejap nengok jam .. kekejap nengok jam ... tah ape citer kat radio pun aku tak pahsan ... hehehe ...
sib baik leerrr sempat .....

cakap pasal keje .. ramai gak yg akan tukar time keje ke jam 7.30 ... soo dapat balik awal tuk berbuka ... hmm .. ok gak tu .. tapi .. kalo dah keje 7.30 tu .. wat keje kena jam 7.30 la .. bukan jam 8.30 ... biasa aku nengok dorang dok lepaks kat sudut bacaan tu ... lila lila sembang bagai nak rak n baca magazine n paper la ... jam 4 karang semua dah tak konsentret keje dah .. dah mula bersiap nak balik ... lom campur yg pegi paso ramadan tuu ... hmmm ... sendiri mau ingat la okeh ....  Selamat la semuanya ....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Panglima Muda berkata...

laju laju laju... buaiku laju...aku nak kawin dengan anak raja..........cerita lama tu

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky