keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 15 Julai 2011

Morning Rain

 time bangun pagi la pulak hujan turun mencurah curah .... waduhhhhhhh ... dan dan tu rasa macam malass nak bangun ... hehehe ...

on the way tadi ada la kes eksident kat simpang 3 tu ... ada dua lelaki .. sorang polis ngan nyonya .... tak tau aaa sape salah .. sbb nye tak sempat nak nengok ... yg pasti .. polis tu tengah cakap ngan nyonya tu n nampak nyonya tu membebel ... kuwang asam la pulak rasanya ... mementang ko naik kete beso .. 

tapi simpang tu memang laa aku rasa macam serabut sikit .. kekadang kete dari belah kiri .. main masuk jer .. then lagi teruk .. nak masuk lane kanan yg menuju ke sekolah tu haa ... dah jadi huruf X jadinya .... bersimpang siur ... memang kalo kat situ aku extra carefull sikit ...

(aku rasa sebelum ni aku citer yg polis tu MEMBEBEL kat satu kereta yg mencelah masuk kat simpang jalan tu) ...

lebat betul hujan tadi .. mencurah curah ... tapi tadi memang nasib baik laa ... sbbnye tadi batu beso gabak melayang kena hood depan kete aku .. (aku rasa beso penumbuk Syatrah kot)  ... kalo di buatnye kena cermin?? ....

udah jadi 3 kali hujan mencurah-curah ler ... satu hujan kat luar ... satu hujan masuk lak lam kete ... then aku pun sekali hujannn mencurah curah sbb cermin pecah ..  (kopak le poket kalo dah pecah cermin tu kooo) hahahah tapi takde la macam budak kecik sebelah ni ... nangis siap ada belon ..heheheh
... syukur alhamdulillah .... tadi tak sempat nak ngintai sejauh mana kecederaan berlaku .. sbbnye aku kuar kete je tadi .. hujan turun lebat giler ... lariiiikkkkk ... nanti petang aaa ngintai ... mesti dah ada lekuk kot .. sbb memang kuat tadi .. n batu tu pun melantun . hissssss ... sabo je ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Azhariah Zuber berkata...

akhirnya hujan..kurang sikkti jerebu

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky