keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 7 Julai 2011

Pilihan untukku ...

cemana nak buat lagi ni ??? apa pilihan yang aku ada sekarang?

sebenarnya ...esok aku kena gi kursus Pengurusan STress 7 - 9 Julai @ PD

 
 tapiiiiiiii ...... ada kerja yang mendesak sekarang ni ....

1. Soalan soalan utk projek Outcome ... planning ... next week dah kena terbang kesana
2. laporan pemantauan Kelantan ... bos nak report n presentation lak ... Isnin depan meeting ... haduu

kalo aku pergi kursus ... siang malam ada kelas .. kalo dah malam .. sure aku pun dah letisss ... takde maknanya aku nak buat memalam sampai ke pagi buta .. tapi esok dalam kelas .. aku mengangguk ngangguk macam burung belatuk ...

satu hari ..di hari ahad utk aku pulun semua ?? mustahil ...

abis meeting tadi petang ... x bos lak nak discuss pasal program Outreach tu ... alaaaaaaa .... dah aku cakap aku ada kusus ... dia kata ....

ALAAAAAAAAHHH .. TAK PAYAH LAHH .. AWAK TAU TAK ?? BALIK PADA KURSUS PENGURUSAN STRESS TU ... MESTI LAGI STRESS ...

hehe ..ada benar gak kata dia ... sure aku nye keje tak siap ... timbalan KP lak dok tunggu report ... huh .. elok sangat aaaa tuu ... sure tak lama lepas tu aku terima surat pindah ...SERTA MERTA ... hah .. hambikkk ...

sooo takyah le pegi cik Jijah wehhh .... lagipun .. aku lom stress lagik .. heheheh

~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

Rozali berkata...

Assalamualaikum Jijah

moga Allah permudahkan urusan jijah

Wassalam

Oasis berkata...

kalau ada kursus pengurusan stress, saya pun nak ikut. Jangan lupa ajak k.

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky