keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 6 Julai 2011

Rock ~ block

 stress lak rasa .... siang malam kena road block ni .... dah 2 hari balik lewat ... 2 hari gak la ada road block waktu malam ... ingatkan balik malam .. jalan clear ... hampesss ...


pagi ni ... 2 road block ...aduuhh ... sabo jer .... satu di simpang yg ke nilai ... satu agi hiway putrajaya .. udahnye arini sampai jam 7.40... lewat giler ... sib baik ada parking lagi ... kalo tidak .... mana laaa aku nak cari space nak letak kuda itam aku ni ....


~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

wahida berkata...

sekarang polis mmg tgh buat road block merata2 tempat...ni sbb 9 julai tu la...huhu....

Rozali berkata...

Assalamualaikum Jijah

tempat saya pun banyak road blok
dihantui bayang2 kuning

Wassalam

Azhariah Zuber berkata...

kami pun tempuh satu road block tadi

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky