keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 24 Ogos 2011

balik kampung ....

 gheeee ... esok ... lusa ... tulat .... lagi bape hari je lagi semua orang akan berduyun duyun balik kampung kan ?? aku pun sama gak laa .. kete dah tukar tayar yang botak tu ... hari ni paklah akan service ...hmmm road tax dah sampai kat bank .. tinggal nak ambik je ... ape agik ?? .. ops ... smart tag lom reload ... huuu ..

harapnya tahun ni takde laaa jem macam tahun lepas ... sadis wooh ... berjam jam atas jalan .. aircond lak rosak masa tu ... tambah laa bengang je ... kalo aku yg drive .. of coz laa akan bersabar selagi terdaya ... heheh kalo adik ipar aku lak ... mesti dia dah cilok kiri kanan tuuu ...

ape pun ... kalo korang nak balik kampung nanti ... hati hati di jalan raya okeh .... drive safely .. kalo ngantuk .. berenti kejap ... SELAMAT HARI RAYA .. MAAF ZAHIR BATIN atas salah silap .. maklum laa ... kekadang tak perasan .. ada benda yg saya ucapkan yg saya merepek meraban ni akan mengguris hati sesiapa ..maaf dari lubuk hati saya yang paling dalam ... :-)  

gambar atas bot masa nak pegi Pulau Mantanani ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

Panglima Muda berkata...

best jah.. dapat balik kampung

makdara TERdiva berkata...

selamat hari raya Amy.

berhati2 dijalan raya,
ingatlah poket tersayang..eh! :D

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky