keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 15 Ogos 2011

bengkel kraf

 gheeeeeeeee ... dah boleh tambah satu lagi hobi .... Kraf Riben ... orang dah lama buat .. aku baru je belajar .. heheh .. seronok gak .. tapi kalo orang buat bunga rose ... bunga aku jadi entah ape ape ...
layannn je lah ... practice make perfect kan ;-)
 sooo hari ini .. tujuannya utk buat deco craft riben atas balang kuih .. wahhh tambah lak rose pink .. chun abess ... tapi bahan untuk kami hari ni kaler kuning ... hantam je laa .. 1st try ...
kudup dalamnye kaler kuning pekat .... gulung jgn tan gulung .. orang nye elok je kudup .. tapi aku nye kudup .. dah mula kembang ... utk kudup luar .. orang nye elok kudup straight jerr .. .. aku ?? kembang ... hahah dah macam morning glory daaa ....tengok tuan dia la pulak ... cukup baja maaaa ....


 ni dah mula step membuat daun ... bunga lak dah siap jahit atas kain ...

 yg ni lak buat french knot ... bebijik yg kecik kaler cream tu ....
buat perabis keliling bunga n daun tu .... hahah aku yg sedang tekunn
dah abis bengkel jam 3 petang .... aku sambung lak kat bawah... buat kat meja sendiri .. siap ajar orang lagik .... tapi tak sempat siap .. soo aku bawak balik rumah ... sambung lagik ... kebetulan lak ada riben hijau n pink ... hehehe ape lagi ..... sambung laaaaa ...
sooo ... "Santik tak??" (pinjam ayat syatrah)



~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

Mrs Nazar berkata...

menariknya... buat bunga reben ni... ada minat tak apa akak... tapi conclusion n3...

memang bley buat saya ternganga tgk org buat bunga niey...hebat!!

-fizA- berkata...

amobi... boleh jadi tokey pasni ye... nanti aku lah orang pertama hantar kain kat ko kak... ahahahaha

hani@debumelukut berkata...

lawa. tertarik.

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky