keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 8 Ogos 2011

EXAM DAY ...

kejang jari jemari aku semalam .. sepanjang hari dok menjawab exam jer ... dari pagi sampai ke petang sehhh .. haduu .. memacam hal lecturer aku sem ni.... dah nak assignment ... nak pulak power point ape bagai ..

exam semalam ... HARU BIRU!! ... dah la tak tido nak menyiapkan assignment .. kalo aku tau ramai yg tak hantar ... ada gak la chance aku nak tido malam tu .. hampes ... mata aku dah jadi mata panda ... lebamm ...

balik ... beli tiket ke sana ... alih alih dia takde lak ... dua kali hampes ... apasal tak info awal ?? frustrated .......

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky