keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 11 Ogos 2011

Kisah pasar Ramadhan ..

  Semalam adalah hari pertama aku pegi pasar Ramadhan .. hajatnye nak membeli nasi kerabu n  ... tapi nampak macam tak best je ..sooo pilihan kedua ... popia sambal .... semua gerai aku terjah .. akhirnya jumpa kat satu gerai yg jual kuih ni... aku pun cakap ....

 aku : popia sambal 2 ringgit (5 ketul) sambil tunjuk kat kuih tu then  ... tauhu sumbat 2 ringgit ....

 serius aku tak tengok pun makcik tu tapau .. aku kuar duit ... ambik kuih .. terus blah ...sampai kat kereta .. aku terus letak kuih tu kat seat belakang (boleh tak perasan lagik..)

bila dah sampai umah ... aku bukak pintu belakang ... masa nak ambik kuih ... then baru aku perasan ... ape ke benda bulat bulat dalam plastik??? ... bila masa lak aku beli pau Malaysia ni ??? ..... mmmmhhh ... sabar je lahhh ... nak beli popia sambal .. di kasik nye pau sambal ... hmmm sudahh ... makan je leee ..

rezeki aku semalam  pau Malaysia ... Alhamdulillah ...ada gak benda nak makan ye dakk ??
 ....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky