keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 10 Ogos 2011

tekaaa... bape harga?

hmmmm teka ... bape harga harga kasut kasut kasut ini ... ahaksss ....





 ok ok .. aku tau ... ngape kelabu je semua??? bukan aku ni rabun atau ape .. cumanya aritu .. dah 2 level pasaraya kat kelang tu aku terjah ... kat sini sale dia sampai 80% daaaaaa.. yg kelabu semua tu menggoda laaa .. dia macam memanggil manggil lakkk ... soo aku rembat la satu ... leh padankan dengan handbag baru (kelabu jugak) hehehehe .. tah ekk apasal lak musim ni aku pilih kelabu .. isk ... sabo je la ...

sooo ada sesape berani nak teka harga kasut ni ke?

~ It'S OnLy Me ~ weeee

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

3pasang rm50...boleh?? ...larikkkk



Yang Benar
Mikey

Jijahh @ f.k berkata...

heheheh kurang tepat la mickey ... cuba lagik ...

yg lelain takmo cuba teka??

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky