keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 27 September 2011

BENGKEL @ KUCHING

BENGKELLL ... syiok kat sini ... hujan selebatnya dah 2 hari .. tapi .. time petang masa kami dok berbengkel ... hahaha time tu mula laa mata naik stim nak tidooo ... hehehe ... sabo je lah kan ... tapi kira ok la.. malam tido best ... sejuk ....


ikut plan .. seminggu aku akan berada di sini ... Ahad lepas ... lepas abis je exam .. terus aku gi makan n balik pack baju ... flight petang jam 5 .. sampai dalam jam 7 lebih ... ramai juga peserta kali ni ... kami di bahagi kepada dua kumpulan ... pengajar dan penyelia ... pengajar akan belajar memacam teknik baru untuk buat ABM ... penyelia lak akan buat modul khas utk cikgu cikgi kami ... harap semua ok ... cumanya .. makan tak best sangat ... 

lawak gak dorang ni ... hari hari mengajar orang-orang tua pun masih lagi nerves nak berucap kat belah depan ... mula laa memasing haru biru ... siap leh lupa apa nak cakap ... tapi ada juga yg hebat ... keluar je kat depan masa pengucapan awam .. terus baca bait-bait puisi ..perghhh meremang kejap bulu roma aku ...

then bila dah mula buat alat bahan .. udahhhh .. semua tak ingat nak makan minum ... tak ingat nak naik tido n rest ... tekun kemain dok buat menda alah tu haaa .... kreatif gak dorang ni ... memacam pesen ada ... siap dok mengaler gambo mengalahkan bebudak tadika ....
hmmm ... tapi tu ah .... time kursus jgn ingat boleh rilek okeh .. lagi lagi kalo jadi urusetia ... URUS LAGI SETIA tauuu .... kelas mula jam 8 pagi ... rehat tengahari ... sambung petang .. rest n makan malam... then kelas malam mula jam 8 sampai 11.30 malam ... time jam 12 baru abis kemas n so on .. jam 12 baru le settle n panjat tangga naik bilik .... tidooo ... tak sedar ape dahh ...

hehehe tapi satu hal yg tak payah susah otak mak pikir .... 6 kali makan daaaaaaaa.... kalo 1 thn kursus ini macam ... mau gemuk macam lembu cherolet ... gemuk n mantopppp ....hehehe bukan aku aaa .. sbb aku memang dah gebu n mantoppp ... hiks ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky