keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 8 September 2011

meredah sungai ...

semalam masuk hutan lagi .... kali ni 64km jalan grable... isk .. aku rasa sampai 4 jam ... perjalanan menaiki kereta pacuan 4 roda ... masa pergi memang aku tak tido langsung ... bila dah nak balik ... hehehe separuh je aku bertahan .. selebihnya ... nahhh macam di goncang roller coaster pun aku dah tak rasa ape.. tidooooooo ... penat koooo ... hasilnya semalam tido lenaa sampai jam 5 pagi ...

satu yg pasti ... semua kawasan yg aku pegi ... memang semua tempat takde line .. kalo hp takde line .. intenet lagi laa ... hahah kalo sebulan takde line tenet ... mau kemaruk giler aku rasa...

hari ni ikut perancangan ... aku akan menaiki bot panjang pulak ... rasanya 3 jam juga meredah sungai tu ... harap semuanya ok lah ... seram gak rasanya ... tapi demi tugas ... ku gagahi juga ... cewahhhhh ... doakan keselamatan team kami okeh ....
nak sarap dulu .... nanti balik aku update lagi ... salam n have a great day ....





~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Azhariah Zuber berkata...

pengalaman menarik walaupun seram..hehe

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky