keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 14 September 2011

selfish....

 kekadang ... aku tak sangka lak ... seseorang tu akan berubah jadi seseorang yg bebetul menjengkelkan ... opis aku kan tengah serabut dengan macam macam ... nak pindah ni .. memacam aaa kena settle ...semua pun bz ngan hal memasing ... ok lah .. aku paham ...
tapi yg aku tak sangka .... langsung takde sorang pun dari bahagian aku yg jenguk tanya khabar ... aku nampak dorang banyak dah settle .. siap leh sembang gelak gelak lagi .... sedangkan aku ngan member unit aku 5 kerat ni ... berhabisan dok mengejar semua .... wahhh ... dorang ni memang dah buang kami terus dari bahagian tu ke?? plan asal lain ... bila dah tiba hari ni ... dia cakap kat aku >>> semua dah berubah plan !!!!!!
wahhh .. maknanya ... tunggang tebalik ke ape ... kami ber 5 je la yg akan uruskan unit kami ... patut aaa takde sape pun yg baik hati nak bantu kami pack barang ... tanya tidak .. jenguk pun tidak ... hahaha .. baik kan ??? kalo ye pun korang marah kat orang tua banyak mulut tu ... at least ... fikir la atas belas kesian .. ingat lebri tu semata untuk kegunaan kami ke ??? bila buat program .. bukan ke anak anak korang gak rasa ?? hmmm ... orang dari unit lain ada gak singgah tanya cemana status .. dah ok ke belum .. barang cukup ke tidak .... bahagian latihan yg besar n banyak barang tu pun leh datang tolong ....walau sekejap ... bahagian sendiri ????? .. what a shame ... sungguh sadizzz ...


ok takpelah ... hari ni hari kami ... sok kalo ada ape ape ... tunggu harinya aku akan pulangkan paku buah keras nanti .. tu pun kalo aku masih keje kat situ laa ... kalo tak .. takpe laa .. aku lupakan je hal ni ...

... tadi nak balik ... dorang yg stay back tengah menyantap hidangan yg diberikan percuma utk orang yg kerja malam .... aku pun paham ... UNTUK ORG YG STAY BACK ONLY.... ape la sangat .. aku pun bukan kelapar sangat nak makanan free tu ... tapiii ...

bebudak kontrek yg takde kaitan ngan aku pun boleh berbasa basi ngan aku .... AKAK .. MEH AAA MAKAN NI HAA ... DORANG KASIK TADI UTK YG KEJE MALAM ...

kak nora yg lurus tu pun tau nak tanya aku dah ada ke nasik ke ape ... EHH AMIE .. KO DAH DAPAT KE NASIK ?? DORANG ADA KASIK TADI ?? KO STAYBACK KE ??

tetiba dia leh nyampuk ... EHHHH NORA ... BUKAN UNTUK SEMUA ORANG LAH ... UNTUK YG STAY BACK MALAM JE ... BUKAN SUKA SUKA BOLEH KASIK SEMUA ....

sentap takkkkk ??? ko makan depan orang lain ... berdosa tauuuu ... walau itu hak engkau ... buatnye aku terliur ke ape ... ko nak tanggung dosa ekk ??? lagipun bukan nye aku ni pelahap sangat nak rembat makanan tu ... takde nye aku kelapaq sangat nak ambik suka suki aku ... n aku pun memang tak suka ambik orang punya makanan kecuali di pelawa atau memang orang bagi ...

serius ... aku tetiba hilang respek pada dia ... tak padan dengan gelaran hajjah ... patutnya bagi la contoh yg baik ... apa ko rasa kalo diri ko atau anak ko sendiri kena macam aku ?? sentap tak ??? mungkin ko nak rasa kot ??? takpe ... tuhan tu maha kaya ....

takpe lah ... aku anggap semua ni kejutan perpindahan ... patutnya dah abis bulan puasa ni .. orang berubah jadi lebih baik dari sebelumnya ... tapiiiii .. nampaknya ko belum baru lagi ... sooo ikut suka ko la labuu ...



~ It'S OnLy Me ~

weeee

5 ulasan:

Rozali berkata...

Assalamualaikum Jijah

Alhamdulillah
Jijah masih boleh bersabar
berkat bulan Syawal

Wassalam

sisdee berkata...

cian u..actually i pernah alami keadaan ni..lagi haru sebab masa tu i pregnant..opismate makan pelawa pun tak..i just amik bau jek..sedih sgt....

Panglima Muda berkata...

cilikan dia jah

Hantu Kak Limah berkata...

hajjah bukan nye kredit org tu alim ulama bagai...yg hadoooo lg ade lah...huhuhuhuu

real kadijah. berkata...

dalam dunia ni mmg ade kan orang macam tu..kalau nak cakap pon xpayah la depan kite..at least xde la sakit ati kite menyumpah2 die..haih..saba je la.

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky