keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 28 September 2011

Tattoo paling hidup ... Lawak lagi gilerr..

 ada satu pertandingan dijalankan ... misinya .. mencari tattoo sape yg nampak paling hidup .... soo ada 3 peserta tampil ...

peserta pertama ... tattoonya berbentuk naga yang berlingkar di lengannya ... soo bila ditanya .. bagaimana yg nampak hidup tattoonya ...dia pun menggerak-gerakkan tangannya (macam ikan berenang) menggeliang geliut naga di lengan nya .... nampak cantik dan sungguh hidup ....
maka ramailah orang bertepuk tangan ... sbb sukakan tattoo peserta pertama ....

sooo kini turn peserta kedua ....
kali ini .. tattoonya butterfly ... dilakar besar...  bebetul di tengah belakang antara dua bahu ...
bila ditanya .. macam mana ianya nampak hidup .... dengan gagahnya dia menggerak gerakkan ... segala otot dan muscle di bahagian belakang ... layaknya seperti seorang body builder .... fuhhh nampak lagi real dan hidup ... sekali ini ... bertambah gamat dewan jadinya .....

seterusnya ... di tampilkan peserta ketiga ... dengan lakaran bunga raya di bahagian atas bahu ...
nampak kecil dan biasa sahaja.... sooo memasing tercengang dan kehairanan ....

Pengadil : Bunga Raya ??? .. soo bagaimana yg menampakkan ianya special dan hidup ????

dengan gagah dan eksyennye .. dia berjalan ke hadapan dan menunjukkan tattoo bunga rayanya kepada pengadil dan penonton ...

Peserta ke 3 : ahhhhhhh mudah saja ..... ini buktinya ..... (lalu mengangkat tangannya ke atas dan menampakkan koleksi bulu ketiaknya .) ...Nahhhhhh .... lihat saja akarnya ... lebat dan subur lagiiiiiii....


Special thanks to Kak Magdalena ..yang telah menceriakan hari kami ....
Gambar daripada Mr. Gooogle.

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky