keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 23 Oktober 2011

dugaannn...

Now aku kat Sibu ... esok akan bergerak ke Mukah pepagi lagi ...
yang tak best nye tadi .... masa naik kapal terbang .... sakit tul telinga aku ...
dah jadi separuh pekak ... berdengung jerrr .... dah tu masa nak landing paling teruk ... sekali dia sentap urat kat leher tu .... rasa sebelah otak jemmm .... sakit dia tu macam di tarik tarik urat kat otak tu ... itu paling tak best kalo naik flight masa tengah selsema ....
nampak gayanya ... petang esok sekali lagi laa aku kena tahan sakit tu .... uhhh ... cepat la baik ...

ni aku lom dinner lagi ... nak telan pun susah ... tonsil aku .. dua dua belah bengkak ... harapnya malam ni dia surut la lepas makan ubat ni ... tah apa ubat farmasi tu bagi ... tak penah lak aku makan ubat cenggini ... biasa ubat hisap jer ... anyway .. semua aku dah beli .. cukup lengkap dah ... makan ngan tidak .. n baiknye .. cepat ngan lambat je ....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Azhariah Zuber berkata...

skt tu tonsil. take care

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky