keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 5 Oktober 2011

itu.. ini ...begitu ... begini ....

 hmmm ... lama jugak aku tak kuar jumpe kawan aku yg di kelang ni ... dah berbulan bulan ... asyik takde kat sini je ... kalo ada pun .. rasa macam malas nak kuar kekadang tu ... letis ...

dengan dia pun aku dah lama tak jumpe ... bulan 9 dia available .. aku lak asyik out station ... now aku available .. dia kat singapore ... hmmm ... skang ni online pun jarang dapat sama sembang ngan dia .... rindu aaa :( ...

kekadang otak ni fikir memacam yg negatif ... bukannye aku nak doa macam tu .. tapi kalo dah terkeluar ... isk .. minta di jauhkan ... biasa aku pakai ayat ni je .... SENDIRI MAU INGAT ... tak tau la kalo dia buat-buat tak ingat ... tapi aku sentiasa berpegang pada apa yg aku nyatakan ... tapi setakat ni .. apa juga yang dia buat .. lambat laun .. aku akan dapat tahu juga ... hehehe ...



n aku tau ape yg dia dah pernah buat ... n aku aware ... next time dia buat cenggitu lagi .. aku akan nyanyi lagu Ram-ram ... selamat jalan romeoo ... heheheh .... acah mak leboh ... tapi kalo dah itu yg dia cari .... aku kena terima juga kann ??? well ... tak guna juga kalo aku paksa dia utk sayang aku ... cemana kebahagiaan nak datang ?? ..macam ada pepatah tu la .... it takes two to tanggo ... heheh kalo sorang ... kira prektis la ... tak gitu ??

gheeeeeeeee .... aku tak citer lagi kan ... ada satu hari aku balik dari exam last month .. aku singgah kat shell kat tepi hiway ... hari tu rasa happy jer .. tah la apasal .... masa isi minyak .. siap sembang ngan pakcik yg jaga mesen pam minyak tu ... isk .. sembang baekkk punyerr ... macam dah kenal lama .. siap leh gegelak ... alaaa bukan sembang ape pun ... sembang pasal menang peraduan isi minyak 30 hengget tu je pun ...

then abis isi minyak .. aku g isi angin ... masa tu ada mamat ni tengah isi minyak ... adehhh ... suweeettt .. bebudak agi ... muda belia ... rambut panjang paras bahuuu ..ahaksss ... heheheh tu je aku nak citer ... aku suka nengok lelaki cenggitu ..... muka kira cukup tepung la ... sweet ... tapi bila nengok motor dia .. alamak ... sebijik macam aku nye laaaaa ..... sticker ultraman yg cute tu .. sama macam yg aku ada kat HP ni ... ahaksssssss ... minat yg sama lakks ... (opssssss ... over eksited laks ... ) ...

hahaha aku nak cakap je .. upenye bukan aku sorang je suka sticker ultraman kecik comel tu ekkk ....  hoyeahh ... sblm dia gerak ... agaknye dia perasan aku dok usha dia kot ... dia senyum laks ... gheeeeeeeeeeeee ... copot jap jantung aku ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky