keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 11 November 2011

bila orang tua bergaduh ...

 hee buruk betul kalo orang tua bergaduh ... bertegang urat .. memasing nak tegakkan benang yang basah .... memasing takmo kalah ....tambah malu lagi kalo semua orang dah tau n depan depan .. dah tu merajuk .... tetap gak takmo accept salah sendiri ....

. iskk ... mintak dijauhkanlah aku dari keadaan macam tu .... well .. memasing ada kesalahan memasing ... terima dengan hati terbuka ... tak semua orang suka kita dan tak semua kita suka orang nye perangai ... soo kena ada gift and take ... kena sentiasa dengar pendapat orang ... jgn lak rasa kita je semua yg betul ...

tapi aku pelik satu jer ... takkan la kite leh tak perasan bila orang keliling dah jadik semacam ngan kite ??

takmo lah sampai jadi cenggini ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky