keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 15 November 2011

Cincau ....


 huuu .. aku ni kekadang jenis fanatik .... kalo aku suka sangat sesuatu tu .. aku akan layan sampai aku puas ..
time aku suka ikan keli masak sambal ngan sayur taugeh .. aku layan jugak sampai puas ...
skang ni aku melayan cincau .... hari hari cincau ...
air cincau ...
bandung cincau ...
tak cukup kat office .. kat umah pun aku readykan cincau ...

cemana datangnye cincau ?? ... baca ni >>> http://www.jendela-alam.com/cincau-minuman-tradisional-yang-penuh-khasiat.html

atau ini >> http://kulinerkita.multiply.com/reviews/item/958

yang penting ... kena sejuukk sejukkkk .... hehehe .. maklum laa .. baru je baik demam n batuk ... layannnnnnnn ... hehehe ...

gheeeee gambo pinjam jerrr ....

~ It'S OnLy Me ~


weeee

1 ulasan:

Rihan berkata...

sdp nye... kaler nye 2,fuhh.. :-)

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky