keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 14 November 2011

kena tinggal .. padan muka

 keh keh keh ... punye la speedy
 ingatkan sempat nak kejar bas ... elok aku masuk parking opis ... alih alih aku naik ... bas dah gerak ... aduhhhhh .... welll ape yg kita fikirkan .. memang la jadi macam doa .. hahaha ... aku fikir .. janganlah bas gerak lagi .. kang tak sempat ... haaaaaaaa ambik kooo ... bas dah gerak ...
takpe lah ... aku pun banyak keje kat opis .. sooo bio lah ... leh abiskan keje kat opis .. lalala .... arini baju mak merahhh ...
baik staff aku sorang ni ... ari sabtu baju aku sampai kat opis ... dia siap call kata takyah ambik laa .. dia bawakkan nanti ... siap iron lagik .. wangiiiiiiiiiiiii ....... mekacih Kak Nik ... I love u ... hehe ... (ni yg best kalo ada staff yg macam mak mak kite nih ... caring lebih ... )

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky