keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 29 November 2011

lempeng moden ...

 cuti cuti Awal Muharam  ... selain dari dapat rilek tengok TV ... asyik nak makan je la ...
aduhh ni letis kalo time cuti ... sib baik nasik sekali sehari je ... yg lebihnye ... hahaha ikut tekak ...
teringat masa g Miri ... makan menda alah ni .. sedap la pulakkk .... ape nama ekk .. lupe lak ... HOT n Roll ... yg ni dia pakai roti prata ... lembut n sedap je ... tapi masin gilakkkkkk ....banyak cheese sangat !!!

soo bila ingat balik .. aku buat la versi aku ... kebetulan ada cheese topping yg baru abis tarikh ... hahaha .. tadaaaaaaaaaaaaaa .....

 bukan roti prata tu ... tapi adunan lempeng biasa .. tapi aku buat cair sikit supaya senang nak spread ...
alaaa .. tekak aku je kann ... dalam dia sama laa dengan bahan dalam roll kat atas tu ... cheese .. bawang .. lada hitam ... perghhhhhh ... makan pepanas ... sedappppppppp ...hahaha puji diri nampakkkkkkkk ...




~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky