keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 3 November 2011

MC Sakit? ... MC Hammer ? ....


 secara sah nye ... hari ni cik Jah dapat MC ...

sejarah sakit cik jah ....
bermula hari Jumaat masa gi Cameron ... dah mula demam dan selsema ... then secara automatik Tonsil bengkak ... this time tak tau apa punca ... biasanya kalo makan cuka lebih .. atau jeruk .. tapi cik jah tak makan pun jeruk atau benda yg ada cuka ... kecuali Strawberry Shake ...

then Hari Isnin ... cik Jah dah terbang ke Sibu ... untuk ke Mukah ... this time belum baik lagi ... tambah teruk ada lah .. dua dua tonsil dah bengkak .. susah nak makan ....

Balik dari mukah .. terus ada program Ikhtifal ... bertugas .. sepanjang hujung minggu dan penutup hari Isnin ... this time dah ok sikit .. tapi masih selsema dan batuk .... keje masih macam biasa .. takde rehat lagi ....

Sambung lak Program Potensi Isnin Drive ke Ledang ... Berhujan panas di tengah padang .... sooo ... Panchet jadinya ... semua virus menyerang dan penyakit aritu menjadi jadi balik ....

soo semalam drive dari ledang ke Banting .. sampai di tesco lama .. aku berenti terus kat klinik ... time tu mata dah panas membahang .. batuk pun rasa tak lepas .. kahak terasa dalam dada ...

soo ... dr Rose kasik MC .... dengan ubat untuk ....

1. Demam
2. Batuk
3. Selsema
4. Tonsil

semua ada 6 jenis ubat aku kena makan  .... 4 pill ..1 cecair .... 1 hisap ..

cik jahhh ..cik jahh ... dah parah baru nak g jumpe Dr. ... ape daaa ...

soo apa kaitan MC Sakit ngan MC Hammer ... dua dua best .. satu dengar lagu  ..dapat relax minda .. satu lagi MC .. dapat laa jugak aku berihat sikit kat umah ....


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky