keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 28 November 2011

my bad ...

my bad ... seriously aku cakap ... dah lama aku tak sempat nak ejas ejas aku nye blog ni ... semenjak  dua menjak aku bz ngan projek aku kesana kemari ... (well orang kata best sbb aku dapat jenjalan merata-rata) ... memang best walau penat ... dulu maybe lah aku masih kuat dan lasak .. sebulan sekali sakit pun payah .. skang ni ... asal aku keje 2 minggu straight je .. siap laaaaaaaa ...

biasa kalo memalam ... aku sempat menjenguk blog korang ... atau waktu siang .. pepagi buta masa aku sampai opis jam, 7.15 pagi ... sementara aku tunggu jiran lama sampai ... sempat aku terjah .. atau ber-go-blog .. ikut tahap kerajinan ... (kalo nengok statistik entry pun tau aku kureng goblock skang ni) ... merepek meraban tah ape citer je aku ni  ... tapi skang ni .. banyak missing lah .. sampai pagi .. terus aku buat apa patut ... (well .. kerja kena utamakan) ...

aku rasa .. ada yg aku belum follow ... ada yg lama aku tak terjah ... sori ye ... kekadang ke-B-Z-an tahap dewa dewa menyerang ... jgn kata blog ... soru pun aku miss kekadang tu ... thats y aku pastikan aku akan sarapan yg berat pepagi ... so that kalo aku miss lunch pun ... aku masih bertenaga utk keje ...
ape pun .. aku happy sangat .. sbb esok cuti lagi ... cuti means .. relax .. leisure .. and sleep .. hahah itu yg jadi keutamaan aku sekarang ... semua tu susah utk aku nikmati sejak aku keje kat sini terutamanya ...
soo ... selamat bercuti kawan-kawan ... nikmati cuti anda dengan kerja yg berfaedah .. santai yg berkualiti dan luangkan masa anda utk orang tersayang ....
cik jah dah ngantuk laa ... skang ni dah 2.15 pagi ... selamat pagi ... moga hari ini korang akan lebih hebat dan gembira ....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky