keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 16 November 2011

projek ...

harini projek semua tak jalan ... ni baru ada masa nak tarik nafas n lega ... dok buat keje orang je ni ... dah last minute nak suh orang ejas ... cemana ?? nak kena rangka bebetul dulu  .. hish .... kata biasa buat kerja hebat ....

keje aku melambak lagi lom settle ni .... aduhhhhhhh haruuuu


~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Rihan berkata...

aduhhhh.. pnt nye cm 2,keje sndri x beres tp kne plak wat keje org.. ish2... pe laa org2 2.. xtau nk wat keje sndri kn kak??

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky