keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 5 November 2011

raya kali ni .....

raya ni takde ape yg special .... asal aku telan ubat je .. aku pensan ... lemah satu badan jadinya ... harini suppose aku kena gi pasar ... udahnye tak jadi sbb aku padamm lepas makan ubat tadi ... this hari raya .. aku nak rest je lah ... makan je la ape yg ada nanti.

huuu tadi adik ipar aku cakap tayar kete terbelah lak ... aduhhhhhhhhh .. apasal la dia tak isi angin selalu ... dah half way drive ... baru adik aku call suh isi angin ... aduhhhhhhhhhh .. hancussss ...

kopak poket aku ....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

atuk berkata...

Salam Aidil Adha Jijah

moga dah sihat sekarang...

Wassalam

hani@debumelukut berkata...

belum baik lagi dik?

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky