keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 6 Disember 2011

bila masuk ICU ...

 hmmm ... mesti heran kan ?/ mana la cik jah ni tak merepek meraban dalam blog ni ....
kebizian melanda kooo ... hari ni pepagi dah mula ribut ...semalam jgn citer la .. jam 1 pagi aku tido ... semua gara gara nak masuk ICU ... wehhhhhhhh ... bukan ICU sakit tu ahh ... ni ICU yg berkaitan dengan projek mega mega laarrr ... projek orang lain semua atas pada 1 juta ... tapi projek aku ... 500 ribu jer ... heheh .. bajet celah gigi jerr ...
walau ape pun ... aku rasa happy sbb walau bajet ciput ... impak dia berkali kali kali gandaaaaaaaaa ... bak kata orang ... berbaloi baloiiiiiiiiiiiii ...
soo .. skang ni bila tengok balik gambar gambar program kami ... mula laa rasa nak sengih n ketawa ... rasa kelakar ada ... perit giler pun ada ...
harapnya tahun depan ... kami dapat laaa bajet untuk jalankan 100 buah kelas ... meletops gituuuuuuuuu ... tunggu lah masanya tiba ....




~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky