keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 15 Disember 2011

Outcome project - Final Stage


gheeee.... Syukur alhamdulillah .... semalam aku dapat perkabaran baik ... team kami terpilih antara 5 terbaik presentation Outcome last 2 weeks ...
kami juga dijemput untuk menghadirkan diri pada majlis anugerah inovasi KKLW di MARA kl hari Jumaat ni ... wahhhh ... suprise ... suprise ... harapnya kami berjaya duduk di 3 tangga yg teratas la .. amin ..

insyaallah .. kalo ada rezeki ... kami akan buat majlis kesyukuran juga nanti ... kali ni .. maybe satu jabatan la ..
Isnin lepas masa aku buat pai tee tu jamuan kecil kecilan je ... just untuk level 5 ni je ...

ape pun .. aku bersyukur sangat ....Syukur Alhamdulillah ..

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky