keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 26 Disember 2011

Tiara Bach ..

 yey ... aku berjaya bawak family aku bercuti di Tiara beach resort ....

last minute abg aku datang k l sempena cuti krismas ... sooo berbelah bagi juga sbb nye .. kalo dah family datang .. aku lak takde kat umah ... uhhh ralat ... dah laaa payah nak dapat peluang bermesra dengan dua hero kesayangan aku tu ....

sooo aku pun ajak kedua dua family ikut ...
 semalam ada treasure hunt .. aku kena jaga point ... soo family jr la teruskan perjuangan ...

pagi ni ada sukaneka ...  doakan kejayaan ku ... aminnn....


~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Cik Cah Comel berkata...

cik Jah, menang apa?
dengarnya hadiah menarik tertarik da bomm eh?

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky