keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 29 Jun 2011

agenda Hari Ini ...

hari ni pemantauan di daerah Bachok dan Pasir Puteh ... dorang masih tak sampai lagi ...soo aku buat apa yg patut la


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Selasa, 28 Jun 2011

Hari ke 3...

Hari Ahad .. perjalanan aku dari Putrajaya ke Gua Musang .... hari pertama sempat buat pemantauan 3 PS .. fuhh ... fresh start ... tapi memula lagi dah ada problem PS nye ... PM yg aku jumpe .. rata rata happy je kitorang datang ...memacam laa depa punya cerita tuu .. hmmm sesi luahan perasaan ...

Hari Isnin ..... Pantau satu je PS di Lubok Jong..tempat kami berbengkel je..sempat la buat dalam 30 minit  .. then dari jam 9.00 sampai la jam 5.30 dok berbengkel ngan semua kakitangan aku di negeri Kelantan ... harapnya dorang dapat laa Ilmu yang tak seberapa tu.

Hari Selasa .... 6 tempat ...pagi sarapan nasik kerabu ... then terus jalan ... punya la khusyuk n nak kejar masa ... sampai lupa nak berenti lunch ...  udahnye kami lunch sesama jam 6 petang .. kami ber 4...
penat gak .. tapi kena la buat sampai akhir ye dak ?? ...

gambar fav. aku hari ni .... budak ni dok nengok jer aku .... mana aku pegi ... dia ikut jer .... agaknye ape yg dia tengah fikirkan ekk??







~ It'S OnLy Me ~
weeee

Isnin, 27 Jun 2011

gathering part 2

yay ... kawan dah upload gambar ... nice ... sooo nice .... sangat sangat happening semalam ... mujur laa aku dapat join dorang semalam ... sampai umah dah jam 10 ... on the way back aku lepak ngan shidah ... (dulu aku selalu lepak bilik dorang) ....

Hari ni aku dah berada di Lubok Jong Kelantan ... esok ada bengkel .... lusa ... tulat .. pemantauan.. then ada program .. wahhhhhhhhhhh .. ronda satu kelantan ni .... harapnya aku ok jer ... pembantu aku tak sihat sangat ... jgn dia demam dah laa ...









~ It'S OnLy Me ~
weeee

Sabtu, 25 Jun 2011

Gathering ....

dah lama giler jijah tak jumpe kengkawan masa study dulu... dorang pun memasing semua dah merantau merata rata di bumi Malaysia ni ... akhirnya ... dapat juga bertemu .. cumanya ..tak semua yg di nantikan ada ... tadi ... rakan sebilik jijah ada 2 orang ... dua dua dah kawen dan ada 2-3 orang anak ... happy for them ... soo .. yg anak dara pun masih ada n masih havoc macam dulu ... wahh ... ada chance nak gediks together lagi ..

hari ni aku tak ambik satu pun gambar .. sbbnye .. garmin terpasang sepanjang masa .. soo bateri kong terus... nyesal gak sbb tak bawak camera kecik tu  .. kalo idak .. dapat gak upload dalam ni .. tunggu la geng jijah upload di facebook ...

now nak tunggu badan sejuk sikit ... sementara tu .. nak packing barang ... esok dah mula gerak ke kelantan .. jam 7 dah kena jalan .. kalo lewat .. tak sempat nak catch up tempatnye ... soo minggu ni akan jadi minggu mencabar buat jijah ....insyaallah ... harapnya berjaya menghabiskan kerja seperti yang di rancang ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Jumaat, 24 Jun 2011

sangkaya ??

whoaaaa macam tak caya jer ... ramai gak orang nengok aku nye sangkaya ni ... heheheh sedap ke ? lawak ke? sampai 77 kali ... post tu yg paling hangat di pasaran ...

tapi kan ... memang aku kelakar betul bila buat sengkaya tu ... elok elok kuar sebijik ... bila kerat leh lembik n senget ..terus tumbang .... tak macam dalam gambar  .. tegak je berdiri .. tak tau aa mana silap ... yang pasti ... dari sengkaya labu tu ... aku jadikan kuih lain lak .... buat puding labu ... habis licin ... aritu aku balik kampung .. jumpe ngan kawan kawan opis lama .. udah semua tanya resepi puding sengkaya tu ... hahaha aku bantai je punnn ...

nanti lah .. ada masa nanti .. aku akan buat puding sengkaya n upload dalam blog ni .... haaa nengok korang terliur ke takk nanti ... heheh ...

 esok dah Jumaat .... Sabtu ni .. kawan buat gathering .. ala-ala pot luck gitu ... memasing ada menunye ... aku tak tau ape nak buat ni ... tah rajin ke idak .. hehehe ... sape ada idea best ... resepi best ..simple n ringkas .. tapi meletoppp .... suggest la kat jijah k ... tapi takmo aaa agar agar sirap ... ada lak kena gelak kau kauuu lak kang .. ....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Khamis, 23 Jun 2011

Mana aku pegi hari ni?

Haru biru life aku minggu ni .... mana nak kejar Outcome .. collect data staff negeri ... Mana nak kejar Pemantauan di Kelantan Ahad ni ... semua nak segera ... baru je nak buat .. datang lak keje lain  ..tangguh dulu yg tadi ... hmmm cekau sana .. cekau sini ....

aku plan hari ni nak settle semua ... udah pepagi ada perhimpunan ... then sambung meeting ...tengahari kena kacau sekejap dek pembekal n YB ... ahh .. kacauuu ..

petang lak ada doa selamat lak ... tangguh lagi ... udahnye kat opis aku .. jam 6 tu .. ramai lagi tak balik ... wahhhhhhhh ... rajin semua sehhhh ... biasanya kalo jam 6 tu .. semua ilang dah ... aku je la .. kekadang kalo banyak sangat keje ... jam 7 ... atau 8 ... paling lewat jam 10 pun ada ... pak guard pun terkujat nengok aku turun n kuar dari lif ... hahahh ...wat muka toya jerrr ....

aku rasa ... bila mana aku akan dipindahkan nanti .. kalau laa aku masuk area library lagi .. mesti aku akan rindu sangat suasana kerja macam ni .... rindu suasana hingar bingar orang sekeliling ... rindu semua aahhh ..

tetiba teringat pesanan KP aku tadi .... rajin rajin lah balik lewat ... tak payah lewat sangat ... paling lewat pun 10.30 malam pun jadi lahhh .... heheheh sabooo je lahhh ....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Rabu, 22 Jun 2011

apa yg patut aku buat ??

 ergh ... mail aku .... ni pun aku dah berusaha habis habisan memilih dan membuang sampah sarap yang ada ... apa lagi harus aku buat ??? ikut hati rasa macam nak DEL ajer ... susah gak nak cari maklumat kalo semua email bercampur aduk ... ni lak tambah kalo dari facebook .. aku rasa dah tukar setting dia berjuta kali .. still ada gak menerobos masuk email aku ni ... cemana gaya tak beribu ribu email ada ... huu ... sabo jerr ...

rasanya baru 2 thn lepas aku clearkan semua ... hahah .. jijah .. jijah ... email pun tak sempat bukak .. apa daa ...

sib baik blog ni tak jadik cenggitu ekk ... hampes dak jijah ni ...


~ It'S OnLy Me ~

weeee

ngape ..

Membatu ..macam arca batu .. 
atau membisu .. lidah kelu ...
yang pasti memang tak membantu

lepas satu satu ..
terbuka rahsia mu ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Prince Charming ...



 Melayan jeruk pala yang diberi oleh Mickey ... sambil nengok citer  Red Dragon ... hmm penuh misteri ... mental tak stabil ... tapi bijak betul jalan citer tu .... tadi aku dah baring ... alih alih dengar anak buah aku si faris tu dok nangis ... lama gak ... soo aku jenguk laaa ... sumbat idong ... selsema upenye ... ciannye .... tapi bila di layan .. kemain lagi sengihnye .. walau mata terpisat pisat ngantuk ... masa aku balik tadi .. dua dua anak buah aku dah masuk bilik n tido .... senyap sunyi umah ...

soo masa nengok tv tadi ... teringat la pasal prince charming ... kalo sebut prince charming ni .. tak semestinya anak raja ... tapi lebih kurang macam lelaki poojaan hati laa ...sbb tu di anggap prince ... special sikit ye dak ...

sebok skang ni kat opis aku ... bebudak baru ni semua dah nak kawen .. ada yg dah kawen ... ada yg baru tunang ... ada lak hujung tahun ni nak kawen ... wahhh ... makan nasik minyak sesaja laaa..

tapi ada laa sorang di opis aku ... comel budaknya ... kabar angin ... dia dengan mamat sweet di opis aku jugak ... tapi upenye ... tak jadi .... ngan orang lain lak ... tak la hensem sangat macam budak kat opis ni ... walau ape pun .. dah jodoh dia ... tak gitu ....terbaikkk ... kekadang orang ni .. bukan nak sbb rupa je .... tapi dalam pun orang nengok jugak tauu ... takat muka cukup tepung ... tapi hati busuk macam longkang ... sape boleh tahan maaa....

soo apa agaknye kriteria prince charming masa dulu n sekarang ekk ??

jamang dedoluu .... jaman mak bapak tentukan
terima je ... dah orang kata baik ... time kawen baru kenal ...
soo buruk baik baru tahu lepas kawen ..
keje ... kalo keje gomen lagi baik ... lagi lagi kalo polis ke ... tentera .. cikgu ke .. wahh ...
mak aku pun terbabit sama gak la ... nak kena jodohkan ngan DO mana tah ... tapii mak aku takmo sbb sedara ..cewahhh .. banyak lak aku korek rahsia ni ... kira tangkap muat je ni ... kalo salah sori yer ... sila betulkan nanti dalam komen .. hiks ....
anyway apak aku lak macam citer P ramlee tu haa ... artis ... heheh ... bukan nyanyi ... tapi pelukis okeh ,,, berjiwa seni gitu .... anak dia ?? kerazzz ....

then ada lak yg pilih sendiri ... soo macam mak aku gak la ... senang je dia cakap .. kalo rasa nak kawen ... carik sendiri ... sbbnye takmo kena salahkan nanti kalo ada problem ... soo mak aku pun kawen atas pilihan sendiri gak ... tapi dia tak tersalah pilih ok .. apak terbaikkk .... heee bab bercinto ... time skolah jgn harap dapat bercinta ok .. kalo nak rasa pedang jepun di tengkuk mu ... (serius) .. aku kawan ngan lelaki ramai la ... tapi takde la rasa jiwang karat ke ape ... sekadar kawan je ...

skang ni lak ... sama je macam dedolu .. cumanya orang orang nye la ... ada yg pilih sendiri .. ada yg mak bapak atau kawan aturkan ... well ... kalo bahagia ... why not .... anyway sama juga seperti survival kan ? (tanya kat orang dah kawen aaa ... ) hehehe ....

soo tadi aku terfikir menda ni je sebenarnya .... teringat kat prince charming aku dulu aaa ... ada satu masa tu aku minat nengok sorang mamat ni ... kengkawan rapat aku tau aa ... aku suka nengok jer .. bukan CINTA okeh ... dia ni pelik sikit .... kalo buat lawak pun ... muka tetap menten serius ... cakap tak pernahnye terang jelas n nyata .. tapi sbb nama dia macam jawa sikit ... kami panggil dia ...PRINCE CHEMENG..hahah .. ada bunyi jawa sikit kann ?? sori ye .. bukan nak kutuk orang jawa ... tapi nak pinjam jer ... hehehe ... tah ape jadi ngan mamat jawa tu ... akak akak n kengkawan  skandal aku pun semua dah pindah ....

hmmmm ... tido malam nak mimpi dewa dewa ahh ... aminn ... heheh layan la korang ngan jijah yg kuat berangan ni haa ... tido wehhh dah kul 1..esok nak bangun awal .... aku sudah dulu .... nite ...


~ It'S OnLy Me ~

weeee

Selasa, 21 Jun 2011

tahun ke 4

 bila di tanya tahun ke berapa ...
aku tak tahu nak jawab berapa ...
entah bila bermula ...
masa dan dimana ...

katanya ... insyaallah akan terus bersama ...
aku tanya kenapa ?
 ............................................
ye ke?
no komen ....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Terkulai ...

 this morning .... cewahh  speaking london lakk ... ni gara gara dengar lagu mat saleh sengau tadi pagi ... hehehe ... ok back to the storey morey .... sampai kat simpang yang nak ke taman fama tu ... alih alih aku nampak lampu isyarat yang terkulai layu ... hisss .. dah macam buai jer ... laju je ayunan tu ....
dalam hati kata ... isk ..kalo jatuh pun...  jgn lerr kena sesape ... parah tul kalo kena tu .. tambah lak lagi kalo yg naik motor ...

citer pirate of caribean tak best ke ??? teringin nak nengok ... tapi ramai lak cakap citer tu tak besh .... alaaaaaaaaa.... tak kira lah ..petang ni nak g nengok wayang kat alamanda ....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Isnin, 20 Jun 2011

Anak Sape ??

 Kelmarin dulu ...


Bapak  : Syatrah anak sape ??
Syatrah : anak ibu ... ehhhh tak lah ... anak Acik Mie ...
Ibu : amboiiiiiiiiiiii .... hah ..Cik Mie dah tidur tu ... pi tidur ngan Cik Mie ...
Syatrah : ehhhh salah .. salah .... adik lah anak cik mie ... Syatrah anak ibu ... hehehe

hamboiii ... kemain agi ... dia skang ni .. sape buat baik .. dengan orang tu la dia menyerendeh ... asyik ikut jer mana pegi ... kalo tak pun .. time orang dah bersiap nak keluar ... haaaa siap laaa ... nak ngekorr je keje ...

semalam masa aku balik rumah .. siap dia bising tanya ...

Syatrah  : Acik Mie pegi mana ??? ....
aku : pegi sekolah acik mie laa .. ..
Syatrah : Muka tak puas ati .... 

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Ahad, 19 Jun 2011

in da' class

yeah ... dah berjaya mengharungi 3 kelas ... now waiting for 4th class .. lecturer lom datang agi .... badan dah mula rasa letiss ... mata dah mula berair ... hmmmm .. tambah lak dalam lab yang sejuk bedi ni .... wahhhhh ... kalo ada bantal and selimut ... best wooohhhhhhhhh .....

yg pasti ... sampai umah karang .. hari dah gelap ... kuar umah sebelum matahari terbit ... balik lak .. matahari dah terbenam ... hiks .. hari hari macam tu la .. sampai jiran aku cakap ... azan subuh kuar dah ... balik azan maghrib .. hiks ... sentapppp .... kalo la dapat .. nak kuar umah gi keje .. paling lewat ... selangkah je ke tempat keje .. memang lah best ... balik lak ... awal awal ... huh ... bila laaa jadi kenyataan ekk ... kecuali kalo keje sendiri laarr ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

kelas pertama semester ini ...

ok .. kalau dah kuar post sejuk beku ini ... bermakna aku dalam kelas laa skang ni ... tengah mengadap muka lecturer baru ... sem baru telah bermula ... soo jijah ... studi ... jgn stidoooo .... 


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Sabtu, 18 Jun 2011

manusia ke ape ??

aku rasa macam pernah dengar je pasal manusia yg memakan haiwan tapi specis yg kita bela buat binatang kesayangan laa .. kat malaysia pun ada aritu bising sekejap pasal kehilangan anjing n kucing di satu daerah ... soo..aku rasa .. mungkin juga dah jadi arwah semua haiwan tu ... dimakan dek manusia ...

semalam kesahnye ..sblm aku tido .. aku on intenet dari HP .. soo nampak la pulak berita di yahoo home tu ... kesah pompuan bakar anak anjing HIDUP-HIDUP ... uhhh ... ini siapa lagi tak berhati perut ... dahtu ramai lak menengoknyer ... kalo yer pun .. kasik mati laa itu anak anjing dulu maa ... suffer betol ..

nak baca lebih lanjut ... layari >>> Manusia Kejam

ngeri wehh .. sib baik gambar still aje kann ... kalo ada video ... ahhh mimpi ngeri .... tapi aku penah nengok video kat youtube ... manusia kena bakar hidup hidup .. rasanya mungkin pergaduhan kaum ke ape .. ngeri wehh ... tergolek golek orang tu .. lelaki .. pompuan .. dengan kena sepak terajang ... dengan bako api lagik .. huuu ... mintak dijauhkan lerrr ....

berbalik citer tadi ... kekadang bila nengok anjing n kucing berkeliaran dan gila gila mengejar orang .. seriau gak rasa ... kang tak pepasal di gesel dek anjing .. nak kena samak la pulak dahh ... atau di kejar sekumpulan anjing giler ... huuu ngeri beb ... aku dah kena dulu masa kekecik ... tapi silap aku gak la sbb tak dengar kata ibu .. kan dah kenaaa .... masa tu kat selayang .. kawasan masih banyak dalam pembinaan .. soo anjing liar memang banyak .. maybe dah di takdirkan aku laa mangsanye pada hari itu ... nahh .. abis kepala lutut aku 2 belah di sagat jalan ... n aku rasa anjing anjing tu tak sempat nak membaham aku ... nasib laaa ada orang cina jual ice-cream atas motor yg selamatkan ... heheh balik kena marah ngan mak lagi ... haa padan muka aku ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Jumaat, 17 Jun 2011

keboringan melanda ...

sorang manusia pun takde malam ni ... online pun senyap sunyi ...
yg ada kawan aku yg di Oman ... kerakyatan India yg merantau satu dunia utk mencari rezeki .... pernah kerja di Malaysia tahun 2007 ... sampai 2009 .. aku tak pernah jumpa dia in person .. hanya sembang di internet ... tapi dia ok ... fasih berbahasa Malaysia  ... bijakk bijakk ... sampai skang dia masih guna bahasa Malaysia bila sembang ngan aku ...

tapi kesian gak ... jarang dapat balik ke negara sendiri n jumpe ngan keluarga ... isteri dan anak... tu la kann ... nak cari makan ...

aku nak tukar header la pulak .. rasa macam dah jemu lak nengok blog aku sendiri .. hehehe tapi kan ... niat bukak pc tadi nak buat soalan utk project opis aku ... hmmm serabut aaa selagi lom settle .. aku takmo sejarah hitam berulang lagi ... tapi malam ni rehat aje la kann ... takyah aaa rajin sangat .. hehehe .... macam la rajin ... hampesss...

lapar la pulak .. tadi makan sandwich subway jer ... lepas makan memang kenyang laa .. tapi skang dah malam .... :( lapooooooo....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

KL Gangster

 semalam aku ke bukit tinggi .... tak pernah pernah aku balik sharp jam 5 ... semalam over xcited lak ... hehehe maklum le .. nak sampai ke umah aku tu dah ambik masa 1 jam (kalo balik jam 5) .... soo nak ke bukit tinggi lagi ... mau satu jam jugak ... lom kira sampai umah buat itu ini lagi ... kalo tak cepat ... masak lerr ...


soo sampai di bukit tinggi jam 9 lebih kurang ... then dia tak sampai agi .. banyak gak citer yang aku nak nengok ... x men ... pirate of caribean ... Blitz tak kuar agi ... ahhh .. hero best ...

soo dalam banyak banyak citer yang aku sebut ... semua tu dia kata CITER BEBUDAK ... alaaaaaaaaa ... (tau aaa dia dah matured la sesangat :P) ... soo dia suh turun balik ... dia tunggu kat kereta ... ajak kuar minum minum malam dulu ... hmmm ok lahh .. tiket karang beli katanya ....

soo aku oder teh tarik n roti arab ... aku lom makan ...
dia dah kenyang ... awal lagi dah makan katanya ... hehehe ... aku ajak makan sekali ... dia takmo ... 
tah apasal malam ni .. dia diam jer ... biasa ada je dia nye citer ... hehehe aku kalo orang diam .. aku lagik susah nak sembang ... no idea ...

soo 9.45 dah sampai bukit tinggi balik ...n dia check citer ape dia nak nengok ... soo at last ... citer KL GANGSTER ... hmmm .... best gak laa ... penuh aksi ... cumanya masa memula gado tu ... camera fokus kiri kanan ... dah tu ambik close sangat ... tak tau mana satu aku nak fokus ... serabut lak rasanya ... sib baik lepas tu dah ok ... legaaaaa ... takde la stress sangat macam nengok citer DB tu haaa ... gheeeee .. encem gak hero nih ...

layan jer laaa .. orang dah banjer ... hehehe ... pejam celik .. dekat 8 bulan jugak aku tak jumpe dia ... lama gak tu ....


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Khamis, 16 Jun 2011

Dunia yg di kuasai RM



 morning ...

tadi pagi aku sarap kodok jagung .... sedap ... letak sambal sotong ngan seko sotong jerr ... tu pun cacat sbb kepala dia takde .... hehehe takleh ambik bebanyak .. cukup sekadar rasa jer ... seko sotong kecik cinonet ni pun dah RM2 koo ... cokodok aku 8 bijik 2 hengget .. soo sarap tadi makan jer rm4 ..teh tarik rm1 ..sebelah tangan jerrr ...kira ok lagik laaa...


sib baik sedap ....



~ It'S OnLy Me ~


weeee

Rabu, 15 Jun 2011

dah lama tak kena ...

sakit kann ....
aku yg sesekali kena ni rasa macam nak tercabut tertanggal semua ...
cemana laaa kalo yg tiap bulan kena cenggitu...
siap bergulung guling menahan ...
mengerekot macam udang ...
tapi ni maybe kali ke 6 selama hayat aku ni laa ....
sabar je la ...
mata ... cepat laa pejam ...
prot ... jgn la sakit agi ...
cepat laaa lelap ...
tidooo ...
tidooo...
tidooooo ......
ZzzzzZzzzzz......


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Lawak Turtle

 Masa memula Family Jijah pindah balik Kelantan ... rumah still banyak menda nak kena kemas n bersihkan... termasuk la halaman rumah ... penuh dengan lalang dan pokok semak samun .. soo untuk mengelakkan ular dan lain lain ... arwah Apak upah sorang makcik dekat rumah jijah untuk bersihkan halaman dan buang lalang tu sampai ke akar umbi ...




soo satu pagi .. masa makcik tu datang ... Jijah pun pegi laa bukak kan pagar rumah ... punya la terkejut sbb nampak ada seko kura kura yang besar gile dok cuba untuk melepasi pagar rumah .... Jijah pun cakap laa dengan adik ....

Jijah : isk ... heran betul .... ko agak dari mana kura-kura ni masuk?? 
 (heran lee .. sebabnye .. sekeliling rumah aku ni memang berpagar ... kalau kura-kura tu dari belah luar n nak masuk pagar rumah .. ada gak munasabahnya.
Adik : a ah ekk ... dari celah mana dia masuk .... (sambil dok pusing keliling rumah kalau kalau pagar ada lobang atau dah roboh ..)
 tetiba makcik tu bersuara .........
Makcik : hmmmmhh ... dio masuk ikut pagar lah kali ..sambil menyengih nampak gigi n gusi.. (translate : dia masuk ikut pagar la agaknye)

Jijah & Adik : dua dua tergelak besar ...

acik ni biar betul .... pagar tu kalo lebar lebar lubangnya .. leh di terima akal la jugak .. tapi ni dah la lobang kecik .. tinggi lak tu .. takkan laaa melompat lak kura-kura tu ..kalo anak kura-kura tuu ..lepas la jugak ..
... heheheh sabo je la mokcik tu .... wat muka innesen jerr ....

skang makcik tu keje kat kedai makan ... still jumpe dia sesekali ... dan tiap kali jumpe .. mesti dia sengih macam dedolu gak ... hahaha mokcik ... mokcik ... wat lawak lakkk ...

hmmm ... gambar last tu depan umah aku yang latest .. di ambil last week masa aku balik kampung ...  dah gonjeng takde rumput ... tu lepas dah tambak pasir berlori-lori ... umah pun dah takde pagar ... tinggal sebelah jer ... sebelah agi dah kena curi dek penjual besi ...hampehh ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky