keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 27 Januari 2012

96% gila nye perfect...

 fuhh dasat dia ... semua dia tibai ambik 10 nih ... kalo dah markah dia 96%.. means ada lagi 4 je yg markah 9 ... giler punya perfect dia ....

tetiba rasa macam tak puas ati lak ... dia nye paperwork macam karangan dalam akhbar ... semua tu aku yg kena edit ..lom kira PPT yg aku kena buat lagik  .. itu pun dia dapat markah 10 free-free..... kira dah perfect gilerr aaa .. udah la aku yg pening macam macam kena buat ... dia gak dapat nama ... phewwwwww ... manusia .. macam macam ragam....

depan kita cakap lain .. belakang ..kemain lagik ...
dah tu siap pesan jgn main cucuk belakang .... dia sendiri yg buat ...
cakap tak pernah jek orang .... aritu siap mintak nak 10 dari bos ... hahaha tak boleh blaaa ...  

anak buah semua dia bagi markah rendah ... last last dia yang paling tinggi ...giler tak adil ....
hahaha ... no wonder la mendongak ke langit je memanjang ...
tak heran ah kalo dia pernah dapat anugerah kalo dia buat macam tu sblm ni... takde qualiti mehh...

takpe laa ... rezeki allah siapa tahu kan .... tak semesti kita dapat apa yg kita mahu ... cukup kalo dia mudahkan urusan dan murahkan rezeki yang lelain ...

ape pun .... SENDIRI MAU INGAT LAAA .....

no wonder abg selalu fed up bila cakap pasal kerja ... bila ada orang orang macam ni yg jadi ulat-ulatnya ... yg elok terus jadi busuk ...

manusia ohh manusia ...

~ I t'S OnLy Me ~
Photobucket

1 ulasan:

Qani'ah Mawaddah berkata...

lumrah kehidupan :)

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky