keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 26 Januari 2012

bila dah mula posing ....

 hmm .. kekadang menyengih jerr bila nengok orang berposing sakan ni kan .. macam macam pesen adaa ... haaa yg dah dapat lesen .. boleh laa nak plok plok .. tapi yg lom ada lesen ... nasib ko lah labu kalo tetiba mak ayah ko nampak gambar ko tengah plok plok sakan dalam fesbuk atau blog kann ...

 bagi aku ... yg biasa orang dok tayang bila ...

time dorang g hepi hepi ..
atau kuar makan makan ...  
lepaks ngan kengkawan ...
kuar jenjalan ngan family ...
time g holiday @ honeymoon ...
time tengah lonely @ jiwa kacau ...(tapi yg ni muka seposen lahh)

oo yeah aku baca blog sape tah .. semua tempat pun dia tak suka nengok orang posing .. melampau pulak dah ... kalo dah orang tu suka posing ... ape dia kesah ye dak??

yang aku agak pelik orang berposing bila ...
baru sudah sembahyang agaknyer @ tengah pakai telekong .... siap posing lagik laki bini atas tikar sembahyang ....haduu .. haru sehh ... 
atau posing kat tanah perkuburan ...
atau lam toilet ... hehehehe agak agak la wehhhh ....

ape pun ... posing orang kawen memang takleh blahhh .... semua chun chun ... haaa yang ni baru la di panggil posing sakannnn .............

ape pun .. buat je la ape yg korang suka ... aku suka nengok jer .... hiks ...

~ It'S OnLy Me ~
Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky