keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 12 Januari 2012

 tengah check hrmis .. staff aku bukak dia  nye skt .. nampak la dia nye markah last year ... humang aii .. tinggi nye bos aku kasik .. lagi sebelah tangan nak sampai 100 ... hebat nye dia ... aku yg buat kerja tak abis ni ..sikit je .. soo aku ni kira takde ape ape sumbangan la kann ... :-( ... kecit ati makkk ....

nak malas la pulak ... buat kerja aku je ...


~ It'S OnLy Me ~
Photobucket

1 ulasan:

Cik Cah Comel berkata...

mungkin dia dah tahap dewa-dewa sebab tu dapat markah cenggitu & sebab itulah dia tak ada kerja sangat kan...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky