keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 4 Januari 2012

dak sekolah ngan aku + syatrah

 Isk ... rasanya masih baru lagi bebudak ni bercuti ... sorry to say (tiru ayat ke bintang) ... aku belum puas enjoy driving dengan tenang n relax ibarat orang makan angin tepi pantai untuk ke office ... sbbnye .. banyak jugak sekolah yg aku kena tempuhi untuk sampai ke office ...  



nak kata ini 1st time anak depa pi sekolah .. tak jugak kot.. (yg sekolah tingkatan 1, darjah 1 ngan tadika je yg nerves lebih kot) .. tapi memasing semua berlumba lumba ... dah tu mula la bawak kereta macam tah ape ape .... tadi pagi .. kemain lagi ada kereta ni mencilok cilok ... padahal nak pegi sekolah kat simpang depan tu je ... dah tu .. ada 3 kereta bersusun nak masuk sekolah .. yg si bijak ni ... zuuppp terus masuk depan sekali .. wah wahhhhhhh ... ini cikgu ke ?? mak bapak ni ??

dah tu aku tak berapa gemar bila dua dua belah jalan dorang berenti ... jalan yg leh lalu bebetul tengah tengah kiri hantar anak .. kanan hantar anak ... jgn yg belah kiri tu terus melintas udahhh .... nahasssssssss ... 

means ... takleh lelaju kalo dah lalu area sekolah ....
takleh laju gak kalo jalan raya penuh ngan lori n trailer ..
takleh laju lagik kalo ada jentolak aka mentadak mentadu  kat belah depan ....
takleh laju kalo ada banyak kete bersusun kat depan ...
takleh potong kalo kete penuh bersusun belah kanan jalan ...
tambah takleh laju kalo kiri kanan jalan banyak orang buat tah ape menda ... kerja kerja di hadapan ..

senang citer .. toksah bawak laju ... kecuali hidup dan mati jer ...
haha satu yg pasti .... anak mesti susah nak bangun pagi kann ??? tapi anak buah aku si syatrah tu .. hari hari menten bangun jam 6.30 pagi ... sbb time tu dia sedar dek bunyi enjin kete ... then .. dah set kat otak dia .. bangun pagi ... bukak tv .. katunnnnnn ... aduhhhhh .. rosakk ... sib baik senang lak time g sekolah ....


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky