keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 3 Januari 2012

Faris ohh Faris ...

semalam rasa sedih n risau sangat ... Faris anak buah aku yang comel n periang tu masuk hospital .. masuk air ... dr kata .. berkemungkinan kena penyakit kuku n mulut ... aduhh ... ni first time terjadi kat umah aku ... maybe bila dah duduk kat nursery .. dah bercampur macam macam pesen bebudak ... entah la .. tak tau dari mana .. atau mungkin juga musim ... ape pun .. moga faris cepat sembuh

skang ni ... kata bapak dia .. faris selalu meragam bila nak hantar kat nursery tu ... maybe dia tak suka kot  ..

ye la kan .cuba kita rebungkan .... . bila hantar kat pengasuh ..dia di jaga dengan rasa kasih sayang  macam di rumah sendiri ... means macam mak jaga anak ... tapi bila di nursery ... mana laa pekerja dia sempat nak jaga n tengok sorang sorang ....

ape pun ... Thanks pada ibu Fidah yang pernah mengasuh Faris n Syatrah dengan penuh kasih sayang ... Jasa mu akan tetap di kenang sampai bila bila ...

ni gambar masa bercuti di tiara ... bebudak ni mandi sampai biru ... punya la suka berendam ...

Hari ni bday dia ... aku tau dia tak suka celebrate n tak ambik kesah pun ... anyway aku mendoakan yang terbaik buat dia ....hanya MMS pengganti diri ... Happy bday love ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky