keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 7 Januari 2012

Sabtu + aku ...

 Sabtu ... sekejap je dah abis hari Sabtu ...... esok Ahad n aku ada kelas ... last 2 weeks aku mula bersin dalam kelas Dr. Azman .... siap dia cakap ... harapnya u ada dalam kelas nanti ... jgn MC pulak ... huuu of coz aku akan cuba sedaya upaya datang ke kelas ... kalau diikutkan .. selain hal kerja .. aku tak pernah ponteng kelas ... rugii woo .. dah la kelas ada 5 kali je ... tapi malam ni .. aku nak kena makan ubat selsema ... dah makin melarat je aku rasa ni ...

 hari ni sehari suntuk aku main ngan si Faris ... lepas sihat ni .. dia dah kuat makan balik ... dah mula gelak gelak n usik kakak dia ... dan usik orang ...
skang ni dia belajar sembur-sembur lak .. memula dia minum air masak macam biasa .. bila dah puas .. mula la dia jadi tok bomoh ... fuhhhhh sana ... fuuuuuuuuuuhhhh sini .. pastu dia gelak sakan bila orang mengelak ... hmmm .. macam masa dia belajar bersiul aritu la ... kemain lagi ....
ni lak mainan anak buah aku si Syatrah ... skang ni dah mula main balik doll ni satu ayu je ..ngan rambut kerinting ... yg satu lagi .. dah mcam minah rock ... pesen rambut tah ape ape ... kreatif sangat .. cenggitu la jadinya ...


~ It'S OnLy Me ~
Photobucket

1 ulasan:

Azhariah Zuber berkata...

sama dgn luqman. suka gak sembur2

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky