keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 30 Januari 2012

Voucher untuk beli buku ...

 well ... semalam aku ada kelas .... since sarapan pagi tu dah plan ngan geng aku nak g ambik voucher buku ... tak sangka lak kami yg belajar pjj ni dapat gak ... syukur alhamdulillah ....


soo memacam versi yang aku dengar tentang voucher ni ....
ada kedai yg boleh macam-macam ..
ada yg leh ambik buku n stationery ...
ada yg gi beli guitar kapok ...
ada yg nak beli printer ...
ada yg nak g beli kamus korea (geng aku yg fanatik korean movie)
ada yg dah beli novel bernaskah-naskah .. (hehehe maklum laa kawan aku sorang ni  .. dia tengah di alam bahagia)


aku awal awal lagi dapat offer dari sorang publisher ni ... heee nak suh laku buku dia kot ....
ape pun ... aku lom plan nak beli apa ....

dalam otak .....

1. Rasa nak beli cd oldies jer .. hahah .. sbb itu yg paling lama aku aim .. tapi tak beli beli .... sbbnya harga dia mahal je memanjang ... aku rasa kalo aku beli cd oldies tu ... satu tu je la aku beli ... tah tah tak cukup RM! ..

2. Beli set pen yang mahal .... wahhhhhhh ... best !

3. Beli buku masak yg superb superb .... atau jewellery making.. craft or origami ...

4. aku rasa kalo dapat belanja mak aku beli buku .... mesti dia suka sangat .... biasa kalo aku bawak kat kedai buku di KB tu .. memacam ... ada je dia beli .. tak nanti aku tanya .... tapi kalo bawak pi kedai lain .. cth kedai kasut atau baju ... puas aku suruh dia pilih ... takde nyee dia ambik ....

tapi tengok la cemana nanti .... maybe aku akan beli menda yang penting gak ...well biasa la aku ... dulukan yang penting n kemudiankan yg kehendak tu .... lebih simple lebih baik kann? ..ape pun .. mekacihh kepada kerajaan Malaysia sbb belanja aku beli buku ... i like ;-) .....

well ... selamat bershopping free pada yg dapat voucher tu ... n pesanan penaja ... shopping lah dengan berhemah n yg berguna .... ; -)

~ It'S OnLy Me ~
Photobucket

1 ulasan:

Uncle Lee berkata...

Hello Amie, love your blog, very original.
Lucky you dapat the voucher buying all those books etc. Have fun, and keep a song in your heart.
Lee.

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky