keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 3 Februari 2012

Blurker??? @ Blur_Ke??

tengah aku buat assignment .. terjumpa perkataan ni .. dah jadik aku nye entry ... lawak lak rasa ... terkena kat idong sendiri pun ada .... suka bebenoo baca orang nye blog ... tapi tak buat ape ape ..tak meninggalkan kesan ....

sooo apakah itu blurker????
 
What is meant by blurker?
Answer: 1. One who reads many blogs but leaves no evidence of themselves such as comments behind; a silent observer of blogs. 2. One who reads many blogs but has no blog of their own; a blog-watcher or blog voyeur.

ape pun ... sesape pun yg jadi blurrkerrr kat blog aku yg sengal ni ... aku ucapkan terima kasih bebanyak sbb sudi jenguk n singgah kat sini .... MEKACIHHHHH :-* muah muah muihhhh ....

~ It'S OnLy Me ~
Photobucket

2 ulasan:

atuk berkata...

Assalamualaikum

Insyaallah akan ziarah selalu

Azhariah Zuber berkata...

sama2 wak

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky