keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 15 Februari 2012

bubur lambuk in d'a house ...

 uhh lama giler aku tak buat ape ape n tak jenguk blog ni ... haduuu .. parah ... kebizian melampau sehh ...
ni kira ringkasan apa yg dah berlaku pada aku dalam tempoh aku takde ....
bebalik aku kena masuk meeting ... discuss ngan orang ..
sebok cari barang ... kira kira duit ... mengerastangan untuk lasik hadiah kat orang ...
then last friday buat makan makan sikit .... order pulut kuning ... baca doa kesyukuran sbb menang no 3 tu ... lagipun dah lepas lama .. dorang pun dah bersungut lama ...
 then aku ada kelas on sunday ... malam tu fly ke Sabah untuk kursus ...
soo semalam aku balik semula ke kl ..
hari ni kerja ....

semalam paklah rajin lak buat bubur asyura .. lagipun bininye takde .. soo dia masak laa untuk anak anak dia yg dua orang tu ... aku tumpang sekaki .. heheh ...
tapi banyak giler dia masak ... udahnye pagi tadi aku panaskan balik ... pagi ni bawak ke office ..

bubur lambuk in the house ... sape nak turun tingkat 5 ...

~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky