keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 17 Februari 2012

Faris oh faris .. kekecik dah minat vijay ...

 wah wahh .... kekecik lagi dah pandai ni ...
semalam bapaknye pasang lagu tamil kat lappy ... tetiba anak dia datang kacau n start bergendang lakk .. macam pandai pandai jerrr ... panjang lagi sebenarnya .. tapi ni je yg bapak dia shoot ... yg dia dok tekan tekan tu ... sbb dia ingat macam i-pad tu ... touch skrin la kunun ...

kata bapak dia .. ni terkenan la kot ... sbb masa mengandung .. maknye memang giler giler suka tengok citer tamil ... hahaha acik mie dia pun minat gak citer tamil ....  best aperrr ... tapi yg paling minat .... VIJAY laaa .. hahah ...

video

nota kaki : bila agaknye Vicky nak bawak aku jumpe Vijay ekk ... mau pitam 14 kali wooo ... hahah

~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky