keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 28 Mac 2012

Bila bebudak balik lambat....

Biasa bila aku sampai umah waktu petang ... suasana memang bingit.. tambah lak dua dua dah beso. main jerr..

hari ni aku sampai .. sebijik kete pun takde agi.. bapak dia n mak dia tak tau kemana. aku masuk umah .. minum air .. on tv... isk .. rasa tak sedap lak ...



call bapak dia ... anak ko mana? siapa ambik??
HUH .. TAK AMBIK AGIIII??

waduhhhhhhhhhhhh .. cecepat aku g sana ..
sedih lak rasa .... dari jauh aku tengok ...anak buah aku yg besar tu dok gayut kat pagar sekolah tu haaa ... muka sedih .. mendung jerrr ...
adik lak .. toksah cakap aaa .. happy jer memanjang ... 

aku kuar dari kete .. si adik dok menjerit jerit n terlomnpat lompat sambil panggil nama aku ... MIEEEEEE.... MIEEEEEEEE.....

si kakak pulak .....
CIKMIEEEEEEEE ... NAK AIRRRRRRRRRRR .... sYATRAH HAUS SANGAT...
aduhhhhhhhhhh .... sedihnye rasaaaa ....
lam kete aku memang takde air minum ... kecuali air paip yg aku standby in case .... soo aku singgah kedai .. dengan syarat ... beli air je ... soo sebotol air susu strawberry ..share adik n akak ...terus abis time tu gak ... alahaiiii ..haus giler gaknye ...

dalam kereta on the way balik ....
kakak : NGAPE ARINI CIKMIE SORANG JE DATANG AMBIK??
aku : BAPAK NGAN IBU BZ .. TAK BALIK LAGI .. CIK MIE SAMPAI RUMAH DULU .. SBB TU CIK MIE AMBIK SYATRAH ...
kakak : mmmm.... NANTI HARI HARI LAH CIK MIEE AMBIK LEWAT MACAM NI ... BOLEH BELI AIR SELALU ..... (part beli air tu dia slow jerr)
aku : APA KAKAK????? (kekonon tak dengooo)
hahahah terus dia tak jawab dah lepas tu ..... aduhaiii cenggitu la pulak dah ....









~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

2 ulasan:

Neiaa berkata...

cumel jerh

Miss FF berkata...

comel.. budak2... tp kesian la kalo hari2 lewat... bergayut je kat pagar....

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky