keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 26 Mac 2012

exam final

 Happy Monday ...
pepagi buta dah kecoh ... malas nak layan ...
semuanya cas negatif ... tak elok untuk diri ...

semalam dah berjaya mengharungi satu paper ...
soo tinggal satu lagi untuk penamat ...
tunggu result n bubbye allz .. heheh harap harapnya la

sampai paper ke 3 .. baru la dia wish good luck kat aku ..
dah sembang ngan dia hari Jumaat pasal exam ..
semalam dia mesej .. tanya apa aku buat sepanjang hari ..
herk .... lupe ke ?
adakah hal hal aku ni dia masuk telinga kanan kuar telinga kiri ??
hmmmm ... semakin terpinggir aku dalam hidup dia agaknya ... 

tinggal satu paper hari Khamis ni ....

~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky