keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 21 Mac 2012

gerammmm...

 semalam balik dari peperiksaan dengan perasaan yang kacau bilau ... aduuu geram betol ... aku tak tau ape jadi ngan paper semalam .... rasanya 60% je yg aku bebetul pasti .... soalan ada 2 bahagian je .. bahagian A pun banyak yg kena huraikan atau discuss .. menulis juga ... part B essay ... jawab 3 lak tu ... haduuuuuuuu ... tak cukup masa rasanya ... penat sangat semalam .. stresss ... ngape laa dorang tak kasik pilihan ABC ke ape .. herghhh geramss ....

~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky