keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 17 Mac 2012

perang mula...

 Harini .. peperangan bermula ... tadi petang jam 2.15 ..sampai jam 5.15 ... phewww.. letih gak tangan nak menjawabnye .. maklum laaa.. sejak zaman dah terlebih canggih ni ... jarang menulis ... nahhh sekali menulis sampai 3 jam ... mak aiii lenguhnye lain macam daaaa...syukur gak aku dapat menjawab soalan-soalan dengan ok .. aku rasa ok jerr .. tapi tak tau la kot jawapan aku salah ke ape .. heheh jawab tetap jawab...

agaknye semalam aku tido tak sampai 4 jam .. soo sampai je kat dewan peperiksaan .. aku rasa ketar semacam lak ... kengkawan aku dah ramai berkumpul ... semua tengah mengulangkaji ... haduuu ... tambah nevesss ..  bila tengok soalan past year .. lagik la otak rasa blank tak tau ape ... dengan dorang yg dok layan sesi soal jawab ... blurr aku rasa ...

tah ape ape doa yang aku baca ... neves semacam lak nak exam kali ni ...  sib baik ingat lagi jalan nak ke tempat exam ... bahaya gak ... hp aku kan bisu .. kot nye aku sesat ke ape .. parah wooo ... dok main makan langsat jer ... kes berat ...

ape pun ... selasa ni satu lagi paper ... malam ni aku nak tido .. mata rasa kelat semacam ... pandangan pun macam tak bape nak ok ... harapnya sempat aku katam semua ..... aminn ...

ooo yeah ... hebat Mickey .. dia kuar awal arini ... pasti meletops jawapannya ....


~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky