keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 12 Mac 2012

rosak program arini ...

aduhh ingatkan nak buat sambungan ombak rindu time rehat ... hampes .. discuss ngan big bos .. sampai jam 1.30 ..lepas abis terus kuar makan tengahari sampai kul dua.. 2.30 masuk meeting ... 6.30 baru abis ...

arini tak pepasal kena tinggal ngan adik ipar aku ... dah la kete takde road tax .. haru wehhh ... ni tak tau jam bape dia ambik aku .... musnah harapan nak studi maut malam ni .... bila nak abis cover semua chapter ni ...  


~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky