keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 21 April 2012

7,12 am

bangun dari tidur ... jam dah pukul 6.30 pagi ... tapi suasana dah terang benderang ...7.12 pagi  matahari dah mula naik..dah terasa bahangnya  ...dari semalam aku menetap di UiTM Sarawak ... ada bengkel guru LEADS di Sarawak ... last week di Sabah ... kali ni giliran Sarawak pulak ... kalo takde aral ... mereka semua akan mengajar lagi 2 minggu ...

kalau di Sabah ... rata-rata pesertanya tidak bekerja dengan mana-mana agensi ... ada yang bertani .. ada yang nelayan .. masih muda ... ada yang suri rumah ... ada yang berniaga barang-barang catalog ... semua nampak sederhana.

di sini ... boleh dikatakan semua educated dan telah didedahkan dengan dunia pekerjaan .. malah ada yang pernah menjadi guru sandaran ... kerja dengan SPRM dll ... bagus juga begitu ...

apa yang penting .... semangat dorang untuk mendidik dan berkhidmat untuk rakyat serta meneruskan perjuangan Jabatan aku .... oo yeah ... serta memastikan kejayaan yang di capai dapat terus di kekalkan ....

aku rasa aku masih belum berkesempatan citer kat korang .... Laporan kajian Outcome yang unit aku jalankan telah mendapat tempat ke 3 dalam kementerian ... tapi hasil outcome, dalam laporan serta pembentangannya ... kami adalah yang pertama daripada 9 ribu lebih penyertaan daripada agensi  ...kiranya ... yang mendapat markah paling tinggi ...

aku takde la rasa bangga kembang lobang idong sbb dapat no 1 and jadi yang terbaik ... tapi aku rasa lega dan happy sbb usaha yang kami jalankan telah membuahkan hasil ... hilang semua tuduhan orang yang kata kami saja saja nak pegi makan angin ... Allah saja yang mengetahui ... dan allah sahaja yang membalasnya ....


~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky