keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 18 April 2012

mana satu nak kejar....

huuu lain plan pulak yang jadik .... stranded di satu daerah ... sib baik bawak baju extra ... tapi masa memang tak sesuai .. tengah bz tahap dewa dewa ... ada hal lain lak timbul...

mana satu aku nak kejar?? kerjaya .. atau masa depan diri kehidupan aku ... 

kalo korang ... mana satu korang kejar??? sedangkan dua dua penting.... sangat sangat importante ... mmmmmm... time ni memang aku akan guna quote aku ..... Kadangkala...susah utk di terangkan, pening kalau di fikirkan, sakit hati kalau di ikutkan, mati jiwa kalau di turutkan, so.. HanTam SajAlaH..


~ It'S OnLy Me ~
 Photobucket

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky